Πολιτική Επιστροφών - Ακύρωσης

Ο κατωναλωτής έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει ήδη αποσταλεί στο πελάτη (δεν έχει φύγει από την εταιρία). Για ακύρωση της παραγγελίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@avratoys.gr ή τηλεφωνικά στο 210-2527551.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχει καταστραφεί το προϊόν, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας μέσω e-mail στο info@avratoys.gr ή τηλεφωνικά στο 210-2527551.

Εφόσον έχει προηγηθεί η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στέλνετε το πακέτο με τα προϊόντα προς επιστροφή αποκλειστικά και μόνο με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της επιχείρησής μας. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν καθώς επίσης και την απόδειξη αγοράς.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

"Αvra Toys"
Αδριανουπόλεως 21,
Περισσός 14232

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου την κατάσταση στην οποία τα παραλάβουμε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή χρήματων θα πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην ίδια κάρτα.