Τρόποι Αποστολής

Το www.avratoys.gr εξασφαλίζει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 69€ ενώ για παραγγελίες μικρότερες από 69€, τα έξοδα αποστολής προσαρμόζονται ανάλογα το ογκομετρικό τους βάρος.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιπτώσεις που αφορούν δυσπρόσιτες περιοχές ή απομακρυσμένους προορισμούς ο χρόνος παράδοσης διαφέρει.


ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με Speedex Courier, με BOX NOW(για διαστάσεις δέματος έως 36cm*45cm*60cm) ή με δικά μας μέσα. 

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα γραφεία της επιχείρησης χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας την κατάσταση της παραγγελίας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα www.avratoys.gr και επισκεφθείτε την ενότητα Ιστορικό Παραγγελιών ή αφού λάβετε το ανάλογο e-mail. 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 69 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου κόστους τα μεταφορικά προσαρμόζονται ανάλογα με το γεωγραφικό διαμέρισμα και το ογκομετρικό τους βάρος.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με Speedex Courier, BOX NOW  (για μη ογκώδη προϊόντα) είτε με μεταφορική εταιρία για παραγγελίες που αφορούν ογκώδη και βαριά προϊόντα (πχ. κουνιστά ζωάκια). Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από τον ίδιο τον πελάτη από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής και δεν πραγματοποιείται παράδοση στο χώρο του.